ХПІ розвиває контакти з США

Другий секретар аташе з питань культури посольства США в Україні Тара Холл та помічник аташе, спеціаліст відділу преси, освіти і культури посольства Віра Максимова відвідали НТУ «ХПІ». 

Візит пройшов у рамках розвитку дружніх відносин між США та Україною та присвячений 25-річчю дипломатичних відносин між країнами. Представники посольства подивилися Харківський центр «Простір Ідей: Science & Museum / Арсенал Ідей Україна». Представництво США є партнером цієї програми.

Молоді науковці Політеху розповіли гостям про діяльність та заходи, які проходять у цьому Просторі, та нові підходи до розвитку освіти. Так, обговорювали систему STEM-освіти, яка є популярною в Європі та США, та починає впроваджуватися в Україні.

Представники США були задоволені та приємно вражені, особливо тим, що цей Простір доступний для всіх. Сюди приходять діти, школярі, родини послухати лекції та майстер-класи різної спрямованості, у тому числі й інклюзивної.

Дізнатися більше про події у «Простір Ідей: Science & Museum / Арсенал Ідей Україна» можна на їхній сторінці у Facebook  https://www.facebook.com/prostir.idei/?rc=p