Почався прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій

Міністерство освіти і науки України запрошує вчених НТУ «ХПІ» взяти участь у Всеукраїнському фестивалі інновацій, який відбудеться 15-17 травня 2018 року. Заявки на участь можна подати до 31 березня 2018 року.

Мета заходу – популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх розробок.

 У рамках фестивалю буде проведено:

  • конкурс стартап-проектів, журі якого буде сформовано з представників венчурного бізнесу, бізнес-інкубаторів, асоціацій промислових підприємств;
  • презентації венчурних фондів та бізнес-ангелів;
  • конференції та семінари.

Конкурс стартап-проектів. Участь у конкурсі можуть взяти розробки, представлені вищими навчальними закладами, що належать до сфери управління МОН, науковими інститутами АН, а також загальноосвітніми та іншими навчальними закладами системи загальної середньої освіти.

Звертаємо увагу, що участь у конкурсі можуть брати розробки на стадії готовності не менш як дослідний зразок (прототип).

Конкурс проводиться за двома напрямками:

  • інновації, спрямовані на досягнення соціального ефекту;
  • інновації, спрямовані на досягнення економічного ефекту.

Попередній відбір учасників триватиме до 25 квітня. До 30 квітня конкурсантів  повідомлять про проходження до другого туру, де вони презентують власні стартап-проекти конкурсному журі. Другий тур відбудеться 15–17травня 2017 року.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасника.

Для участі потрібно подати інформацію за визначеною формою (Додаток — нижче) та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів у форматі .ppt) в електронному вигляді на адресу: dvyhun@mon.gov.ua. Заявки, надані пізніше 31 березня, розглядатись не будуть.

Координація конкурсу в НТУ «ХПІ» проводиться науково-дослідною частиною (НДЧ). Контактна особа — заступник завідувача НДЧ Кривобок Руслан Вікторович, тел.: 707-61-36.

Більш детальна інформація — на сайті МОН України.

Додаток