ХПІ: Орієнтація на школи

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» продовжує серію заходів з профорієнтації серед учнів старших класів шкіл Харкова та Харківської області. У рамках профорієнтаційної програми, яка стартувала напередодні Дня відкритих дверей ХПІ, майбутніх абітурієнтів знайомлять з діяльністю вишу, розповідають про науково-освітні можливості для студентів університету на національному та міжнародному рівні тощо.

Зокрема, на початку лютого викладачі кафедри організації виробництва і управління персоналом НТУ «ХПІ» (доценти Наталія Шматько та Михайло
Пантелєєв) зустрілися з одинадцятикласниками загальноосвітніх шкіл  Зачепилівського району Харківської області:

  • Миколаївської загальноосвітньої школи I-III ступенів Зачепилівської РДА Харківської області,
  • Зачепилівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Зачепилівської РДА Харківської області,
  • Руновщинської загальноосвітньої школи I-III ступенів Зачепилівської РДА Харківської області,
  • Зіньківщинської загальноосвітньої школи I-III ступенів Зачепилівської РДА Харківської області,
  • Бердянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів Зачепилівської РДА Харківської області».

Викладачі кафедри організації виробництва і управління персоналом НТУ «ХПІ» також відвідали загальноосвітні школи м. Харкова (№ 10, №120, № 53). Доценти Михайло Пантелєєв та Наталія Шматько розповіли старшокласникам про напрямки навчання кафедри, перспективи співпраці між школами та НТУ «ХПІ», обговорили особливості здачі ЗНО та інші питання.

Нагадаємо, 25 лютого 2018 року о 10.00 в Спорткомплексі НТУ «ХПІ» відбудеться День відкритих дверей ХПІ, який пройде у новому форматі.  Представники приймальної комісії вишу розкажуть абітурієнтам та їхнім батькам, як уникнути помилок при вступі до ЗВО/ВНЗ, про особливості вступної кампанії 2018. На гостей заходу також чекають: зона робототехніки та інжинірингу, досліди, пізнавальні майстер-класи, мотиваційні та науково-пізнавальні лекції, game-зона, виступи рок-гуртів та багато іншого.

Більш детально з програмою незвичайного Дня відкритих дверей ХПІ можна ознайомитися за посиланням: http://events.kpi.kharkov.ua/event/open-day/.