Школа грантрайтінга «Open Grants School» відкриває новий набір слухачів

Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради розпочало новий набір слухачів до харківської Школи соціального проектування і грантрайтінга «Open Grants School». Участь у проекті — безкоштовна. Відбір учасників проводиться на конкурсній основі. Подати заявку можна до 10 березня 2018 року.

У рамках школи буде проведено 2 організаційних і 10 практичних занять з основ проектного менеджменту та написання проектних заявок. Програма «Open Grants School» побудована на інтерактивних методах навчання і включає семінари-тренінги, персональні завдання, роботу над кейсами, зустрічі-консультації з міжнародними експертами та інше.

Спікери школи — провідні фахівці міста у сфері залучення міжнародної технічної допомоги.

Стати слухачем «Open Grants School» може будь-хто. Реєстрація триватиме до 10 березня 2018 року. Подати заявку можна за посиланням. Пріоритет буде відданий тим заявкам, автори яких найбільш повно і структуровано доведуть свою мотивацію.

Заняття стартують 18 березня 2018 року і будуть проводитися з 9:00 до 15:00 у вихідні дні.

Випускники школи матимуть змогу подати заявку на участь у міському конкурсі інвестиційних проектів і отримати фінансування на їхню реалізацію.

Детальна інформація про Школу соціального проектування і грантрайтінга «Open Grants School» знаходиться на офіційному сайті Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів у розділі «Гранти».

Телефон для довідок: (057) 725-30-84.

Довідка:

В 2017 році підготовку в Школі грантрайтінга «Open Grants School» пройшли 200 студентів і викладачів вишів, активістів громадських організацій та інших креативних харків’ян, які шукали можливості для успішної реалізації власних соціальних проектів. Випускники школи навчилися якісно оформляти проектні заявки на отримання грантів і розширили своє коло спілкування. Багато з них змогли знайти фінансування для реалізації своїх проектів. Так, серед дев’яти переможців міського конкурсу інвестиційних проектів у 2017 році сім проектів були підготовлені випускниками «Open Grants School».