У ХПІ нагородять юних екологів

1 березня 2018 року в НТУ «ХПІ» відбудеться другий всеукраїнський екологічний форум для школярів, який збере більше 250 учнів. Мета форуму — підтримка проектів, розроблених юними екологами. Серед учасників заходу: вчителі, представники Департаменту освіти, Департаменту екології та охорони природних ресурсів, екологічних організацій, вищих навчальних закладів та інші.

Програма форуму передбачає спілкування юних екологів з представниками вишів, екологічних організацій та державних департаментів, а також обговорення деяких питань (наприклад, надання майданчика, де школярі зможуть представити свої проекти представникам бізнесу, держструктур і вченим; можливість ознайомлення громадськості з кращими роботами школярів у жанрі екологічний комікс і розміщення їх на рекламних майданчиках міста; інші питання).

Також відбудеться церемонія нагородження переможців і призерів екологічного конкурсу, який проводила кафедра хімічної техніки та промислової екології НТУ «ХПІ» з листопада 2017р. по лютий 2018 р. Конкурс був розрахований на учнів 7-11 класів, які могли надати роботу на вибір: есе / проект / комікс (на екологічну тематику).

Організатори: кафедра хімічної техніки та промислової екології НТУ «ХПІ», Рада молодих вчених НТУ «ХПІ», «Всеукраїнська екологічна ліга», громадська організація «Let’s do it, Ukraine», Департамент освіти Харківської міської ради, профком студентів НТУ «ХПІ».

Дата: 1 березня 2018р.           Час: з 14-00 до 17-00.

Місце проведення: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), ректорський корпус, 2 поверх, 12 аудиторія.