Фінляндія чекає!

Політехніків запрошують пройти наукове стажування «Школа з англійської мови + стажування для освітян» для опанування проектного підходу в організації навчального процесу у закладах освіти Фінляндії. Це стажування буде поєднуватися з інтенсивним вивченням англійської мови в Західно-Фінляндському Коледжі у міжнаціональному мультикультурному середовищі з використанням активних комунікаційних методик та пізнанням культури Фінляндії.

Дати проведення: 22–28 квітня 2018 року

Дедлайн реєстрації:  1 квітня 2018 року. Зареєструватися можна тут.

Місце проведення: Західно-Фінляндський Коледж, м. Гуйттінен

Вартість: 283 Євро (проживання та дворазове харчування забезпечується).

Наукове стажування. Під час проекту учасники зустрінуться з представником відділу освіти у мерії м. Гуйттінен, відвідають заклади освіти (дитячий садок,  початкову школу, гімназію та Університет прикладних наук Сатакунти).

Школа з англійської мови. Викладачі — носії мови з США, Великої Британії, Австралії та викладачі, які спеціалізуються на викладанні англійської мови як іноземної.

Навчання англійської мови відбувається за двома програмами:

Програма середнього рівня (рівень В1) — підійде як новачкам, котрі володіють базовими знаннями англійської мови, так і для осіб, які володіють англійською мовою на середньому рівні;

Програма розмовного курсу «Інтенсив» (рівень С1) — розроблена для осіб, які володіють англійською мовою на рівні вище середнього та бажають вдосконалити свої знання до вільного володіння.

За результатами навчання приймаючою стороною (Західно-Фінляндським коледжем) видається сертифікат про те, що учасником було пройдено стажування у вигляді 108 годин аудиторних занять і самостійної роботи (Сертифікат про наукове стажування в ЄС), а також Сертифікат про рівень знання іноземної мови.

Контактна інформація: info@imans.eu, тел.: +38(099)172-00-82 — асистент проекту Гребенюк Надія.

Більш докладно про «Школа з англійської мови + стажування для освітян» — на сайті.