Бізнес-курс для студентів ХПІ від компанії Філіп Морріс Україна. РЕЄСТРАЦІЯ

Студентів 3-5 курсів НТУ «ХПІ» запрошують взяти участь в освітньому проекті «Real Life of Operations» від провідних фахівців компанії Філіп Морріс Україна*. Учасники дізнаються про основні напрямки роботи виробничих департаментів міжнародної компанії. Після завершення занять студенти отримають відповідний сертифікат та можливість потрапити на програму старту кар’єри у Філіп Морріс Україна. Учасники, які покажуть кращі результати, отримають спеціальні призи.

Презентація курсу «Real Life of Operations» відбудеться 12 квітня о 15:00. Місце проведення: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), Електротехнічний корпус,  в ауд. 301.

Курс «Real Life of Operations» складається з 5 занять, які проходитимуть щотижня з квітня по травень 2018 року. Перше заняття — в офісі компанії, наступні —  в аудиторіях НТУ «ХПІ».

Вимоги до потенційних учасників курсу: студент 3–5 курсу, зацікавлений в отриманні навичок та знань, необхідних для роботи в міжнародній компанії. Знання англійської мови — вище середнього рівня (від 70 балів з англійської за результатами минулого семестру).

Реєстрація на курс триває до 17 квітня 2018 року: https://kslink.me/f/1206939/56b1/. Кількість місць обмежена.

poster final KhPI

Довідка:

Philip Morris International вийшла на український ринок у 1994 році. На сьогодні компанія має сучасну фабрику в Харкові, де виробляється низка міжнародних брендів як для українського, так і для закордонних ринків.

Компанію Філіп Морріс Україна було визнано кращим роботодавцем в Україні (Top Employer Ukraine) та кращим роботодавцем у Європі (Top Employer Europe) у 2016 році за оцінкою Міжнародного інституту кращих роботодавців  (International Top Employers Institute).

Філіп Морріс представлена в Україні двома юридичними особами — ПрАТ «Філіп Морріс Україна» і ТОВ «Філіп Морріс Сейлз енд Дистрибюшн», де сумарно працюють понад 1300 співробітників.

* Під назвою Філіп Морріс Україна маються на увазі афілійовані компанії Philip Morris International в Україні