Студентів ХПІ запрошують на роботу в сфері інтернет-маркетингу

На кафедрі менеджменту та оподаткування НТУ «ХПІ» відбулася зустріч студентів із працедавцями. Свої вакансії майбутнім менеджерам представили компанії TapMedia і INFUSEmedia.

Під час презентації студенти 3-5 курсів мали змогу дізнатися про можливості працевлаштування, стажування та проходження переддипломної практики в сучасних компаніях, що спеціалізуються в сфері digital- і інтернет-маркетингу. Серед вакансій для студентів – Affiliate-менеджер (фахівець зі створення і супроводу партнерських програм), аккаунт-менеджер (менеджер по взаємодії з клієнтами), фахівець з верифікації даних і інші. Всі представлені пропозиції орієнтовані на студентів, які знають англійську мову на високому рівні.

Представники компаній розповіли про те, як можна поєднати навчання з роботою і як знайти своє покликання. «Проведення подібних презентацій роботодавцями дуже корисно для студентів усіх курсів. Вони бачать, де застосувати свої знання і навички, отримані в університеті, розширюють своє бачення перспектив розвитку в майбутньому», – підкреслила завідувач кафедри менеджменту і оподаткування професор Наталія Краснокутська.

Нагадаємо, раніше ХПІ визнали українським лідером з працевлаштування випускників. Нагороду Політех отримав на урочистій церемонії соціального проекту «Гордий вчитися в Україні». Крім того, на думку роботодавців ХПІ входить в топ-10 кращих вишів України.

Довідка:

TapMedia – українська компанія, що спеціалізується на роботі в сфері диджитал-маркетингу і рекламних технологій, і представляє широкий спектр послуг, включаючи розробку ПО, оптимізацію мобільних додатків, тестування і забезпечення якості, розробку маркетингових стратегій тощо.

 INFUSEmedia Ukraine – філія бостонської компанії, яка впроваджує провідні технології інтернет-маркетингу і спеціалізується на генерації лідів (формування зацікавленості в продуктах або послугах компанії, створення бази контактних даних для подальшої роботи з потенційними покупцями) для компаній, що працюють в сегменті В2В.

В НТУ «ХПІ» функціонує дворівнева система сприяння працевлаштуванню випускників. Кафедри активно підтримують контакти з профільними підприємствами, відслідковуючи їх потреби. Протягом навчання студенти проходять виробничу практику на підприємствах по своїй спеціальності.

Щорічно навесні кафедри запрошують представників підприємств на відкриті зустрічі зі студентами останніх курсів, а також для укладання тристоронніх договорів про працевлаштування, за якими випускник отримує статус молодого фахівця.

Починаючи з 2005 року Центр кар’єри НТУ «ХПІ» спільно з Харківським обласним центром зайнятості проводять в університеті ярмарок вакансій. Щорічно понад 3000 студентів ХПІ мають можливість поспілкуватися з роботодавцями, отримати більше інформації про вимоги до претендентів, і, звичайно, знайти роботу – тимчасову або постійну.

Так, в XIIІ Ярмарку робочих місць «Політех – 2018» взяли участь 65 компаній-роботодавців, серед яких були: великі виробничі підприємства (ДП «Завод ім. Малишева», ВАТ «Турбоатом», ДП Харківський машинобудівний завод «ФЕД»); концерни і групи компаній (Нікмас, CRH Україна); IT-компанії (ТОВ «NIX Solutions Ltd.», EPAM Ukraine, DataArt); інженерно-консалтингові компанії (ТОВ «БІІР Україна») та інші.