Магістри Політеху можуть отримати диплом польського вишу. РЕЄСТРАЦІЯ

З нового навчального року в НТУ «ХПІ» стартує магістерська програма, яка дозволить політехнікам отримати диплом ХПІ та Варшавської політехніки одночасно. Її учасниками можуть стати студенти, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра і планують вступати до магістратури на спеціальність «Енергетичне машинобудування» (спеціалізація «Двигуни внутрішнього згоряння»). Навчання у Варшаві для студентів ХПІ безкоштовне, основна умова — високий рівень володіння англійською мовою.

Освітньо-наукова програма триватиме 1 рік 9 місяців (4 семестри), протягом яких студенти пройдуть по 2 семестри навчання в кожному з вишів.

Випускники програми отримають дипломи двох технічних вишів: Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» за спеціальністю «Енергетичне машинобудування» (спеціалізація «Двигуни внутрішнього згоряння») та Варшавської політехніки за спеціальністю «Mechanical Engineering».

Правилами прийому передбачені вступні іспити з англійської мови та за спеціальністю.

Для участі у консультаціях зі спеціальності необхідно зареєструватися за посиланням:

https://goo.gl/forms/ltb9GuyuQe84RFoj2

Нагадаємо, 29 травня 2018 року НТУ «ХПІ» підписав два договори з Варшавською Політехнікою (WUT): договір про співпрацю і договір про подвійні дипломи за магістерською програмою за напрямом «Mechanical Engineering». Крім того, найближчим часом планують провести науковий воркшоп за участі студентів, викладачів і науковців двох вишів..

Контакти для довідок: НТУ «ХПІ», Лабораторний корпус, 2-й поверх, кафедра двигунів внутрішнього згоряння

Тел. +38 (057) 707-63-14; +38 (057) 707-68-48, +38(095) 612-73-58;

E-mail: dvs@kpi.kharkov.ua.