У таборі «Політехнік» пройшов тренінг для майбутніх менеджерів

Студенти від першого до шостого курсу кафедри менеджменту та оподаткування Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу НТУ «ХПІ» взяли участь у виїзному тренінгу на території спортивно-оздоровчого табору «Політехнік». Завдання акції: розвиток лідерських якостей, набуття практичного досвіду роботи в команді та ефективних комунікацій. Організатори тренінгу — співробітники кафедри менеджменту та оподаткування.

Студенти могли випробувати себе в нестандартних ситуаціях і за допомогою спеціальних ігор розвинути навички, які знадобляться їм у майбутній професії. Зокрема, конкурси та завдання були спрямовані на вміння працювати в колективі, знаходити спільну мову і управляти групою, швидко приймати зважені рішення, розподіляти обов’язки і ресурси. Значна частина тренінгу була присвячена розвитку творчих здібностей і креативного мислення.

«Жодна управлінська теорія, як цікава б вона не була, не замінить практичного досвіду командної роботи, комунікацій і відповідального лідерства. Такі навчальні заходи повинні бути обов’язковою частиною якісної освіти менеджерів», — підкреслила завідуюча кафедрою менеджменту та оподаткування НТУ «ХПІ» професор Наталія Краснокутська.

Смачним завершенням заходу став ароматний куліш, який приготували для учасників викладачі кафедри.

Більше фото у альбомі.