У ХПІ відкриють студентське відділення міжнародної спілки SPE

8 жовтня 2018 року в НТУ «ХПІ» презентують студентське відділення товариства інженерів нафтогазової промисловості (Kharkiv Polytechnic SPE Student Chapter), створене в червні цього року. Також відбудеться відкриття нового комп’ютерного класу для моделювання розробки нафтогазоносних пластів та процесів видобутку, збору і транспортування природного газу. Програмне забезпечення надано компаніями Schlumberger та IHS MarkIT.

Учасники презентації від нафтогазовидобувних та сервісних компаній: Schlumberger, IHS MarkIT, UGV – Укргазвидобування, UTG – Укртрансгаз, Укргазгеоавтоматика, Region, Vertical, UkrNDIgas.

Заходи організує кафедра видобування нафти, газу і конденсату університету.

Прийди та познайомся з новим світом можливостей, що відкриває кооперація з SPE!

 Місце проведення: НТУ «ХПІ», корпус У-4, ауд. 49, 49а, 52 (вулиця Пушкінська, 85)

Дата проведення: 8 жовтня о 12:00

Довідка:

Спілка інженерів нафтогазової промисловості (англ. Society of Petroleum Engineers, SPE) — некомерційна професійна асоціація, членами якої є професіонали нафтогазової галузі. Основною метою спілки є накопичення та поширення знань у галузі розвідки і видобутку нафти, а також розвиток супутніх технологій.

SPE об’єднує понад 164 тис. членів (в тому числі понад 50 тис. студентів) зі 143 країн світу. Членство в цій асоціації відкрито не тільки для інженерів-нафтовиків, а й для всіх фахівців, що працюють в нафтогазовій галузі.