ХПІ «відкриває двері» з популярним ведучим

Запрошуємо всіх бажаючих на мотиваційну зустріч з відомим ведучим, спортсменом і мандрівником Дмитром Щебетюком. Захід, присвячений темі інклюзії, доступності установ, відбудеться в рамках туру містами України на підтримку нагороди «Відкриті двері» від організації ДоступноUA.

Дата — 8 листопада, час — 19.00, місце — Арсенал Ідей Україна/Простір ідей: Science & Museums ХПІ (електрокорпус, 1 поверх), вул. Кирпичова, 2.

Під час зустрічі Дмитро Щебетюк розповість чому доступність — це модно, як українським закладам і публічним просторам відкрити двері для всіх, йти в ногу з часом. Він поділиться особистими історіями, розповість, як перепливає Босфор, подорожує автостопом, що таке доступність по-європейськи. На зустрічі Дмитро дасть поради, як особисто долучитися до створення простору в своєму місті, яке доступне кожному. Гості зможуть дізнатися більше про нагороду «Відкриті двері», майбутній Форум інклюзивності та організацію Доступно.UA.

Захід проходить за підтримки UNDP Ukraine/ПРООН в Україні в рамках комунікаційної кампанії на підтримку толерантності.

Довідка:

Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН в Україні) — агентство Організації Об’єднаних Націй, яке підтримує стратегічні ініціативи, спрямовані на розвиток потенціалу, всебічного зростання суспільства. Завдяки партнерству з національними, обласними і місцевими органами влади, громадянським суспільством і приватним сектором, ПРООН прагне підтримати Україну в подоланні бідності, розвитку людського потенціалу, досягнення справедливих результатів, захисту навколишнього середовища і просуванні демократичного врядування.

Інформацію про різні ініціативи некомерційної організації Доступно.UA можна знайти на сайті та на сторінці в фейсбуці.