Всеукраїнська конференція з філософії

16-17 листопада в НТУ «ХПІ» відбудеться перша всеукраїнська науково-практична конференція «Філософія в сучасному світі». Вона буде присвячена Всесвітньому дню філософії та 75-річчю визволення Харкова. Початок — 10:00, місце — конференц-зал науково-технічної бібліотеки ХПІ (ауд.63).

В рамках роботи конференції будуть висвітлені філософські культурологічні та політико-правові тенденції розвитку сучасної цивілізації і українського суспільства. Зокрема, спікери представлять доповіді в таких секціях: філософські проблеми антропосфери і техносфери, філософські проблеми права та держави, культурні традиції України і сучасність.

За підсумками буде опубліковано збірник тез доповідей.

Організатори: Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Харківський національний університет будівництва і архітектури, Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Київський університет права НАН України, Академія військово-історичних наук і козацтва, Харківський науково-дослідний інститут козацтва.

Більше інформації — на сайті кафедри філософії НТУ «ХПІ».

ПРОГРАММА КОНФЕРЕНЦИИ ФИЛОСОФИЯ 2018

Довідка:

Всесвітній день філософії відзначається щорічно в третій четвер листопада (був офіційно встановлений ЮНЕСКО в 2002 році).