Конкурс відеоробіт «Врятувати від забуття»

Політехніків запрошують взяти участь у щорічному XI Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття». Мета конкурсу — підвищення інтересу молоді до української історії, збереження і відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів. Термін подачі конкурсних відео до 1 грудня 2018 р.

Роботи можуть бути індивідуальні або групові (мультимедійні проекти — аматорські, документальні та ігрові фільми, відеоролики у форматі «avi»). Відео та анкету учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net  до 01.12.2018.

Протягом грудня 2018 – січня 2019 конкурсні проекти будуть розглянуті фахівцями Інституту історії НАН України, кращі з них — в присутності авторів, винесуть на розгляд Конкурсної комісії, яку очолює народний артист України Олександр Муратов.

Нагородження переможців відбудеться наприкінці січня 2019р. Їм вручать почесні грамоти, дипломи та грошові премії, подарунки. Комісія заохочує оригінальні, творчі роботи, а не матеріал, який просто набирається з інтернету.

Організатор — Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці з центральними та місцевими органами влади.

Більше про умови конкурсу в документі, прикріпленому нижче.

SCAN0007