Привітання ректора ХПІ Євгена Сокола з Різдвом і Новим роком

Дорогі друзі!

Сьогодні, напередодні Новорічного свята і Різдва Христового, хочу привітати викладачів, студентів і співробітників університету! Разом ми долали труднощі року, що минає, разом надихалися перемогами, разом будемо працювати і далі — множити добрі діла, зміцнювати наш виш, творчо і відповідально робити свою справу.

Ми маємо чим пишатися, в 2018-му нам вдалося чимало зробити в усіх напрямках роботи — підготовці фахівців, наукових дослідженнях, розвитку матеріальної бази, розширенні міжнародного співробітництва.

Невтомна праця політехніків, науковий і педагогічний потенціал університету забезпечили НТУ «ХПІ» провідні місця в різних рейтингах. Це і кращі світові університети QS World University Rankings 2018, де НТУ «ХПІ» зайняв позицію 701-750, рейтинг усіх українських вищих навчальних закладів, де ХПІ займає четверте місце.

Нехай над нами буде мирне небо, щоб кожен з вас жив щасливо в нашому університеті, відчував турботу про себе і, в свою чергу, дбав про процвітання нашого ХПІ! Великі звершення Політеху ще попереду!

У переддень свята бажаю всім політехнікам успіхів у навчанні, наукових дослідженнях, творчості та нових спортивних досягнень. Викладачам, студентам, співробітникам бажаю оптимізму, радості, віри і добробуту! Нехай буде міцне здоров’я, щастя, спокій і злагода у ваших близьких! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Євген Сокол, ректор НТУ «ХПІ», член-кореспондент НАНУ, д.т.н.,
Лауреат Державної премії України, професор.