Оголошено реєстрацію в школу гранрайтінгу

Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради оголошує новий набір слухачів для харківської Школи соціального проектування і грантрайтінгу «Open Grants School». Участь в проекті — безкоштовна. Відбір бажаючих проводиться на конкурсній основі. Подати заявку можна до 8 лютого 2019 року.

В рамках школи будуть проводитися заняття з основ управління проектами і написання заявок на грант, розвитку креативності. Програма «Open Grants School» побудована на інтерактивних методах навчання і включає семінари-тренінги, персональні завдання, роботу над кейсами, зустрічі-консультації з міжнародними експертами та ін.

Спікери школи — практики, які досягли успіху в гранрайтінгу і готові навчити цьому інших.

Стати слухачем «Open Grants School» може будь-хто. Реєстрація триватиме до 8 лютого 2019 року. Подати заявку можна за посиланням.

Заняття стартують 16 лютого 2019 року і будуть проводитися у вихідні дні. Участь — безкоштовна.

Детальна інформація про Школу соціального проектування і грантрайтінгу «Open Grants School» розміщена на офіційному сайті Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради в розділі «Гранти», а також в Facebook.

Довідка:

Школа грантрайтінгу «Open Grants School» стартувала в 2017 році. Перший набір складався з 200 студентів і викладачів вишів, активістів громадських організацій та інших креативних харків’ян, які шукали можливості для успішної реалізації власних соціальних проектів. Випускники школи навчилися якісно оформляти проектні заявки на отримання грантів і розширили своє коло спілкування. Багато з них змогли знайти фінансування для реалізації своїх проектів. Так, серед дев’яти переможців міського конкурсу інвестиційних проектів у 2017 році сім проектів були підготовлені випускниками «Open Grants School». У 2018 році підготовку в школі пройшли 100 слухачів.