Палац студентів ХПІ відсвяткує День Народження!

НТУ «ХПІ» запрошує політехніків і всіх охочих на флешмоб-вечірку, присвячену Дню народження Палацу студентів Політеху. Захід відбудеться 4 квітня в ПС ХПІ (вул. Пушкінська, 79/1). Початок — 17:30. Вхід безкоштовний.

Гостей чекає різноманітна шоу-програма від кращих творчих колективів Палацу студентів ХПІ. Свої концертні номери представлять артисти-політехніки різних поколінь. Глядачі зможуть дізнатися історію ПС ХПІ, познайомиться з його зоряними учасниками та багато іншого.

Довідка:

Палац студентів (ПС) НТУ «ХПІ» було відкрито в 1963 році. На сьогоднішній день тут функціонують 24 творчі колективи та клуби за інтересами, сім з яких мають почесне звання «Народний». Їх учасники — це понад 600 студентів. Колективи Палацу студентів беруть активну участь у проведенні різних міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів. Також артисти ПС беруть участь у створенні масштабних концертних програм самого Політеху. Найбільш популярні з них: Посвячення в студенти, Новорічний бал для студентів, Випускний бал магістрів, Урочисто-скорботний мітинг, присвячений Дню Перемоги, фестивалі хорового співу технічних вишів України «Співоча феєрія» та інструментального мистецтва «Чарівний камертон».

Більше цікавої інформації про Палац студентів ХПІ можна прочитати за посиланням.