У ХПІ пройде другий тур фестивалю «Future of Ukraine»

28 березня 2019 року відбудеться II тур Всеукраїнського Фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine». Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» — один з базових вишів для проведення відбіркового етапу. Всього учасниками II туру стануть 90 студентів з 19 вищих навчальних закладів України. За його підсумками експертна комісія визначить фіналістів проекту, які вийдуть до третього-заключного етапу Фестивалю і позмагаються за поїздку до Сієтлу (США), відвідування корпорації Boeing. Організатори — Асоціація ректорів вищих навчальних закладів України, Благодійний Фонд ім. Святого Володимира.

Відбірковий етап на базі НТУ «ХПІ» (м. Харків, вул. Кирпичова, 2) пройде в Головному (Ректорському) корпусі вишу, 2 поверх, 12 аудиторія. Час — з 10:00 до 17:00.

Учасники другого (очного) туру будуть вирішувати комплексні інженерні завдання за напрямками: математика, фізика, механіка, алгоритмізація, електротехніка, англійська мова. Комісія перевірить роботи учасників і визначить фіналістів, які вийдуть до III тур проекту.

Програма:

11:00 — початок реєстрації учасників,

12:00 — початок тестування.

Довідка:

Мета Всеукраїнського Фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine» — сприяння розвитку інженерної освіти, популяризації інженерної професії, пошук, заохочення і підтримка творчої, талановитої молоді, яка планує пов’язати своє майбутнє з інженерною діяльністю.

Фестиваль складається з трьох етапів: I тур — онлайн-тестування з фундаментальних дисциплін та англійської мови, II тур — онлайн / очне рішення комплексного інженерного завдання, яке вимагає знань фундаментальних природничих і базових інженерних дисциплін, творчого підходу і нестандартного мислення, III тур — підготовка і захист мотиваційної презентації англійською мовою, яка виконується згідно з вимогами Фестиваля інноваційних проектів «Sikorsky Challenge».

Переможці проекту отримають призи та дипломи фестивалю «Future of Ukraine 2019», можливість почати співпрацю з провідними науковими та інженерними школами країни, можливість представити свої розробки на міжнародному Фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Сhallenge», поїздку до міста Сієтл (США), щоб відвідати авіабудівні заводи корпорації Boeing.

Більше інформації про фестиваль можна дізнатися на сайті та на сторінці в Facebook.