Студентка ХПІ — «срібний» призер Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з математики

Підбито підсумки II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі знань «Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)». Серед призерів — студентка Навчально-наукового інженерно-фізичного інституту НТУ «ХПІ» Ольга Суханова, яка отримала диплом II ступеня. Підсумкова науково-практична конференція відбулася у Львівському національному університеті ім. І. Франка.

Всього на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт було подано 64 студентських проектів з 41-го вишу України. До другого туру, на підсумкову науково-практичну конференцію, були відібрані кращі роботи і запрошені лише 27 студентів з 21 університету країни. Студентка Інженерно-фізичного інституту ХПІ (каф. динаміки і міцності машин) Ольга Суханова представляла свою наукову роботу «Визначення частот і форм коливань музичного інструменту на прикладі домри (Динаміка домри)». За результатами конференції Ольга отримала диплом II-го ступеня.

«Я хочу сказати, що ця перемога не лише моя! Це перемога мого НТУ «ХПІ», Навчально-наукового інженерно-фізичного інституту, кафедри динаміки і міцності машин!», — написала Ольга на своїй сторінці в Facebook.