Про роботів та зірок шоу-бізнесу — в новому випуску телепроекту «Світ освіти»

У суботу, 1 червня, на телеканалі Р1 о 20:40 — черговий випуск відеопроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти»-2019.  Програма присвячена грандіозній події, яку організував виш —  Всеукраїнській олімпіаді з робототехніки серед студентів і школярів і 25-річному ювілею «кузні» зірок вітчизняного та світового шоу-бізнесу: вокальному колективу Палацу студентів університету «Сузір’я».

У першому сюжеті глядачі побачать, як захоплююче проходила Формула один для роботів RoboRace  та інші цікаві конкурси, де брали участь машини, створені студентами і  школярами з усієї України. Серед спікерів студенти Львівської Політехніки, Харківського Політеху, школярі. Про цілі та головні завдання Олімпіади розповість завідувач кафедри обчислювальної техніки та програмування НТУ «ХПІ» Сергій Семенов.

Другий матеріал телепроекту об’єднає всіх небайдужих до вокальної творчості MARUV (Анни Корсун), учасника шоу «Голос» Олександра Мороза, оперної співачки Феріде Дамзас і інших зіркових вихованців вокал-шоу-бенд «Сузір’я». А гуру колективу педагог з вокалу Олена Апаріна поділиться своїми рецептами «вирощування» зірок. «Я такий провідник між вищими силами і його призначенням», говорить вона.

Дивіться проект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» на телеканалі Р1 в суботу, 1 червня о 20.40!

Довідка: Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, які відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить чотири рази на місяць по суботах на телеканалі Р1.