ХПІ запрошує на «Ніч науки»

Цієї суботи, 21 вересня, НТУ «Харківський політехнічний інститут» стане одним з учасників освітнього проекту «Ніч науки». Політех презентує цілу серію захопливих науково-популярних заходів для дітей і дорослих: майстер-класи і досліди на інтерактивному STEM-майданчику, пізнавальні лекції «Science is FUN!», науковий квест, шоу-проект «Де народжуються блискавки?» у високовольтній залі ХПІ, різноманітні екскурсії кампусом Політеху, виставки, ігри та інше.

Вперше в рамках Ночі науки в ХПІ компанія «Vodafone Україна» проведе відкриту лекцію під назвою «Не варто боятися повстання машин, краще його очолити», присвячену інноваційним технологіям і розіграє приз. Крім того, Політех проведе спеціальний івент «Ніч науки для дорослих. 18+» (початок о 20:30).

Старт заходів для дітей о 12:00, початок основної програми — 16:00. Місце — НТУ «ХПІ», Електротехнічний корпус (вул. Кирпичова, 2).

Основні локації заходів:

— Електротехнічний корпус (ЕК), майданчик перед ним,

Арсенал Ідей Україна / Простір Ідей: science&museums (ХПІ, електротехнічний корпус, 1 поверх),

Науковий Андерграунд (Scientific Underground), вул. Багалія, 13,

— Музей історії НТУ «ХПІ» (головний (ректорський) корпус, 3 поверх),

Науково-технічна бібліотека НТУ «ХПІ».

ПРОГРАМА

Ніч-Науки-в-НТУ-ХПІ


Підписуйтесь на сторінки вишу в Facebook: Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»прес-служба НТУ «ХПІ», а також в Instagram.

Довідка:

Організатор заходу — Департамент міжнародного співробітництва за підтримки Німецької федеральної компанії «GIZ» та компанії «Vodafone Україна». «Ніч науки» проходить вшосте в Харкові з ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса.