Студенти ХПІ відкривають Дебатний клуб. РЕЄСТРАЦІЯ

25 вересня відбудеться відкриття Дебатного клубу ХПІ. До участі запрошуються студенти, яким цікавий особистісний розвиток. Тут вони зможуть навчитися навичкам публічного виступу, комунікації (мистецтву переконання, ефективного донесення своїх думок), розвинути критичне мислення і освоїти роботу в команді. Більше подробиць про клуб — на його презентації в середу, 25 вересня.
Місце — Науково-технічна бібліотека ХПІ, ауд. 63. Початок — 15:30.

Вхід вільний, реєстрація обов’язкова за посиланням http://bit.ly/2koZjoa.

Дебатний клуб — це команда, яка працює разом, придумуючи, обговорюючи ідеї, знаходить потрібні аргументи для захисту своєї позиції. У змаганнях між такими клубами перемагають не конкретні гравці, а команда в цілому. Таким чином, це корисний інструмент для людей, які хочуть розвинути soft-skills, навчитися ораторській майстерності, подолати страх публічних виступів.

Організатори проекту — студенти Політеху. (https://t.me/s/khpidebate)

Довідка:

Дебати (з грец. Διαβαθω — читаю) — чітко структурований і спеціально організований публічний обмін думками між двома сторонами з актуальних тем. Цей різновид публічної дискусії спрямований на те, щоб учасники дебатів переконали в своїй правоті третю сторону, а не один одного. Вербальні та невербальні засоби, які використовуються учасниками дебатів, мають на меті формування у аудиторії певної думки з поставленої проблеми.

Soft-skills — це комунікативні навички, вміння виступати публічно, навички роботи в команді, управління часом, гнучкість і адаптивність, лідерські якості, особистісні якості.