НТУ «ХПІ» визнаний Лідером інновацій в освіті

НТУ «ХПІ» отримав почесне звання «Лідер інновацій в освіті»-2019 та диплом «За презентацію освітніх інновацій та активну участь в розбудові національної освіти» на XI міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті». Крім того, були вручені персональні подяки: ректору НТУ «ХПІ» Євгену Соколу «За вагомий внесок у забезпечення сучасного розвитку освіти» та проректору з наукової роботи вишу Андрію Марченку «За ефективну роботу з розвитку освітнього й наукового потенціалу закладу освіти».

Захід проходив 22-24 жовтня в Києві за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

На міжнародній виставці НТУ «ХПІ» представляли співробітники науково-дослідної частини вишу Артем Захаров і Євген Галкін. Вони розповіли про діяльність Харківського Політеху — про винаходи, інноваційну діяльність в напрямах студентської наукової роботи, дуальної освіти та міжнародного співробітництва, а також про розвиток ігрового комплексного проектування в навчальному процесі, педагогічних компетенцій. Крім того, були відзначені високі позиції НТУ «ХПІ» в світових рейтингах, зокрема – QS World University Rankings 2020 року, за версією якого, ХПІ визнаний кращим технічним вишем України.

Довідка:

«Інноватика в сучасній освіті» – професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних установ України, на якому широко представлені інноваційні досягнення в галузі освіти. Це — ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів, досвіду, обговорення освітніх проектів, розширення ділових контактів з розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів впровадження сучасних технологій і методик в навчальний процес.

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Учасники виставки: університети, академії, інститути, коледжі, наукові установи, установи безперервної освіти, професійно-технічні навчальні заклади, навчально-методичні центри, департаменти освіти, школи, дошкільні та позашкільні навчальні заклади, виробники і постачальники засобів навчання, програм і рішень, фонди, асоціації, освітні та культурні представництва, агентства.