Харківські політехніки — срібні призери всеукраїнських гонок роботів

Студенти кафедри обчислювальної техніки та програмування НТУ «ХПІ» Владислав Бугай та Едуард Малохвій взяли участь у Всеукраїнських змаганнях з перегонів автономних роботів, які пройшли 24-26 жовтня у Львові. За підсумками змагань вони посіли друге призове місце.

Всього в конкурсі взяли участь 28 команд з Харкова, Львова, Одеси, Івано-Франківська, Черкас та Тернополя.

Роботи студентів ХПІ Владислава Бугая та Едуарда Малохвія вперше брали участь в найскладнішій номінації «RoboRace» (роботи повинні за мінімальний час пройти трасу в складних умовах). Вони випередили 26 роботів-конкурсантів і вибороли «срібло» змагань.

Переможці та призери конкурсу отримали медалі та призи від IT-компанії GlobalLogic та інженерно-консалтингової фірми BIIR.

Джерело фотографій — сайт Національного університету «Львівська політехніка».

Довідка:

Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів відбулися вшосте раз на базі Національного університету «Львівська політехніка».

Перше місце в змаганнях посіла команда Львівської політехніки, друге – розділили команди НТУ «Харківський політехнічний інститут» та Прикарпатського національного університету, третє зайняли: Черкаський технологічний університет, Одеська політехніка і Галицький коледж.