Студентів запрошують на консультації з міжнародних проектів

Щоп’ятниці з 10.00 до 12.00 в ХПІ можна відвідати консультації Фабіо Санда – лектора OeAD (Австрійської служби академічних обмінів) та Дениса Вікторовича Мешкова – керівника Німецького освітнього центру НТУ «ХПІ».

Студенти та всі зацікавлені особи мають змогу поставити будь-які питання щодо:

  • академічної мобільності студентів;
  • стипендіальних програм Erasmus+ (програма ЄС щодо підтримки освіти, молоді та спорту в Європі), DAAD (Німецька служба академічних обмінів), OeAD (Австрійська служба академічних обмінів);
  • стажування, практики, участі в міжнародних наукових та практичних конференціях;
  • допомоги в оформленні документів для міжнародних проектів та програм;
  • навчання у Німецькому освітньому центрі, змін у розкладі занять центру, тощо.

Місце проведення консультацій – головний (ректорський) корпус, к. 39

Довідка

Німецький освітній центр працює в НТУ «ХПІ» з 2016 року і координує роботу університету з німецькими та австрійськими вишами, безкоштовно навчає студентів німецькій мові, консультує з питань навчання в Німеччині та Австрії.

Фабіо Санд, австрійський лектор OeaD, працює в НТУ «ХПІ»  з вересня 2019 року, навчаючи німецькій мові слухачів освітньої програми «Німецькомовний інженер». Він  готує студентів до складання іспиту на отримання міжнародного мовного сертифікату, що вкрай необхідно для сучасних фахівців в галузі технологій. Крім того, Фабіо Санд викладає німецьку мову студентам кафедри міжкультурної комунікації та іноземної мови.