Кафедрі економіки і маркетингу НТУ «ХПІ» — 35 років

В НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбулася урочиста зустріч, присвячена 35-річчю кафедри «Економіка і маркетинг». Вона об’єднала викладачів, студентів, випускників кафедри, керівництво Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу ХПІ, представників кафедр суміжних напрямів, інших гостей. В рамках заходу найкращі студенти кафедри отримали грамоти: за успіхи в навчанні, науковій роботі, активну участь у громадському житті вишу.

Урочиста зустріч відбулася в електротехнічному корпусі НТУ «ХПІ». Серед почесних гостей, які прийшли привітати кафедру економіки і маркетингу з ювілеєм: директор Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу ХПІ професор Олександр Манойленко, заст. директора інституту доцент Валерій Кобєлєв, професор кафедри менеджменту інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин Микола Погорєлов. Висловити побажання і поділитися спогадами про становлення кафедри прийшли перший зав. кафедри економіки і маркетингу професор Анатолій Яковлєв і ветеран кафедри професор Світлана Сударкіна.

Зав. кафедри економіки і маркетингу Володимир Сисоєв відзначив, що за ці роки кафедра випустила більше 1200 фахівців в сфері маркетингу і економіки. Вони працюють в компаніях, підприємствах, державних органах виконавчої влади, правоохоронних органах, вишах та громадських організаціях.

Серед учасників події були і випускники кафедри: Максим Ширяєв, Ангеліна Чемерис, Катерина Васильєва, які поділилися спогадами про своє навчання в ХПІ, розповіли про обрані професії. А сьогоднішні студенти підготували багато стінгазет про свої навчальні групи, а також привітання та побажання колективу кафедри.

В рамках святкування 35-річчя створення кафедри «Економіка і маркетинг» кращі студенти та групи були відзначені грамотами (за успіхи в навчанні, науковій роботі, активну участь у громадському житті вишу, лідерські якості). Серед нагороджених — Юлія Сиднюк (група БЕМ601.8), Катерина Ахапкіна (група БЕМ-37а), Катерина Кібальнікова (група БЕМ-36), Олександра Літвиненко (група БЕМ-16), Віталій Климась (група БЕМ-17), інші.

Довідка:

Сьогодні кафедра економіки і маркетингу навчає студентів за спеціальностями: «Економіка» (спеціалізації «Економіка бізнесу» та «Економіка підприємства»), «Маркетинг» (спеціалізації «Рекламний бізнес» і «Міжнародний маркетинг»).