Оголошено конкурс для кращих молодих вчених ХПІ

Рада молодих вчених НТУ «ХПІ» запрошує політехніків взяти участь в конкурсі «Кращий молодий вчений НТУ «ХПІ» – 2019». Конкурс проводиться з семи напрямів (IT, електротехніка та енергетика, економіка, хімічні технології, соціально-гуманітарні та природничі науки, металургія, машинобудування). Заявки приймаються до 30 листопада. Для участі необхідно заповнити форму за посиланням: https://bitly.su/RqSf. Переможці будуть нагороджені і рекомендовані до участі в конкурсах на отримання обласних і всеукраїнських стипендій.

Секції конкурсу:

1) Комп’ютерні та інформаційні технології, автоматика і управління,

2) Електротехніка та електромеханіка, радіотехніка та енергетичне машинобудування,

3) Економіка і підприємництво, менеджмент і адміністрування,

4) Хімічні технології та харчова промисловість, біотехнології та розробка корисних копалин,

5) Соціально-політичні, природничі і гуманітарні науки, спорт і здоров’я людини,

6) Металургія та матеріалознавство, фізика,

7) Машинобудування і транспортне машинобудування.

Для участі в конкурсі необхідно до 30 листопада заповнити форму для підрахунку рейтингових оцінок діяльності молодих вчених за посиланням: https://bitly.su/RqSf, а також відправити її на електронну адресу bohdanstyslo@gmail.com з темою «НА КОНКУРС!».

Кандидати, які вийдуть до фіналу конкурсу, повинні будуть надати оригінали або копії публікацій для підтвердження наукових досягнень за рік, а також фотографію в електронному вигляді.

Результати конкурсу будуть оголошені наприкінці 2019 року.

Переможці будуть нагороджені і рекомендовані до участі в конкурсах на отримання обласних і всеукраїнських стипендій.

Додаткову інформацію щодо умов участі можна отримати у заступника Голови Ради молодих вчених НТУ «ХПІ» Стисла Богдана Олександровича. Тел.: 095-595-70-16 (Viber, Telegram) або поштою: bohdanstyslo@gmail.com, smu.ntu.khpi@gmail.com

Довідка:

Конкурс «Кращий молодий вчений НТУ «ХПІ» проводиться з метою підтримки талановитої молоді, наукових досліджень молодих вчених Політеху.

Група Ради молодих вчених НТУ «ХПІ» в Facebook.