ХПІ запрошує на Ярмарок вакансій-2019!

15 листопада, в п’ятницю, 2019 року в спорткомплексі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбудеться ювілейний XV щорічний Ярмарок робочих місць «Політех-2019». Студенти зможуть ознайомитися з діяльністю різних підприємств Харківського регіону та України. Ярмарок запропонує більше 1000 вакансій, а також пропозиції про підготовчі курси, стажування і проходження практики з подальшим працевлаштуванням для студентів.

На Ярмарку «Політех-2019» можна буде дізнатися про актуальні вимоги роботодавців, а також пройти профорієнтаційні тести і залишити свої резюме представникам понад 50 компаній. Серед них — 35 виробничих підприємств, 15 ІТ-компаній, та 17 фірм і організацій інших сфер діяльності. Зокрема, свої пропозиції представлять:

— великі виробничі підприємства;

— концерни і групи компаній;

— IT-компанії;

— інші підприємства і компанії;

— а також представники міжнародних молодіжних організацій.

Час роботи: з 10:00 до 13:00 (урочисте відкриття об 11:00).

Місце проведення: Спортивний комплекс НТУ «ХПІ» «Політех» (вул. Алчевських, 50а).

Організатор ярмарку: Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ»

Генеральний спонсор: NIX Solutions Ltd.

Партнери: EPAM Ukraine, SoftServe, портал «Робота в Харкові» www.rabota.kharkov.ua, ППОС НТУ «ХПІ», Обласний центр зайнятості.

Контакти: Мочалова Олена Іванівна, директор Центру «Кар’єра» НТУ «ХПІ». Тел: +38 (093) 498-43-13; +38 (066) 745-64-68.

Довідка:

Ярмарок робочих місць «Політех» — щорічний захід, в якому беруть участь понад 50 компаній-роботодавців. Тут провідні українські та міжнародні компанії презентують випускникам Політеху свої вакансії.

Мета роботодавців — пошук талановитих студентів і запрошення їх на стажування. За попередньою домовленістю з організаторами Ярмарку, компанії зможуть провести тренінги та презентації для студентів.

Щорічно понад 3000 студентів НТУ «ХПІ» та інших вишів мають можливість поспілкуватися з роботодавцями безпосередньо, отримати більше інформації про вимоги до претендентів, і знайти роботу — тимчасову або постійну.

Важливою особливістю, завдяки якій Ярмарок робочих місць в НТУ «ХПІ» отримав популярність як серед студентів, так і серед роботодавців, є неформальна обстановка заходу. Це прекрасна можливість вивчити ринок праці, так би мовити, «на практиці». До того ж, завдяки семінарам, тренінгам і діловим іграм, які можуть бути проведені роботодавцями, кожен може підвищити свій рівень знання ринку праці.