Ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол привітав студентів зі святом

Дорогі студенти!

Щиро вітаю вас зі святом — Міжнародним днем ​​студентів! Роки навчання в університеті — одні з найяскравіших сторінок вашого життя. Це час становлення особистості, розквіту сил, розвитку здібностей і отримання професії.

Від того, як ви проведете ці роки, наскільки зможете оволодіти багатством знань, залежить ваше майбутнє — кар’єра і успіх, а також ваш внесок у розбудову України і перетворення її на потужну й квітучу державу. Ставши студентами Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», ви отримали не просто доступ до якісної і сучасної освіти, а можливість творчого, наукового розвитку, набуття досвіду і пізнання світу. Політехніки стають переможцями Всеукраїнських та міжнародних наукових конкурсів, олімпіад, спортивних змагань та інших проектів. І, звичайно, ми постійно розширюємо міжнародні контакти, щоб студенти ХПІ могли пройти навчання, стажування або практику в передових європейських університетах.

Бажаю кожному студенту провести роки навчання в ХПІ так, щоб стати не лише справжнім фахівцем, а й гармонійною, креативною, фізично загартованою людиною і сильною особистістю!

Залишайтеся на все життя студентами Харківського політехнічного — допитливими, спраглими до нових знань, готовими служити шляхетним гуманістичним ідеалам!

Євген Сокол, ректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»