В ХПІ пройшов урочистий випускний бал

24 грудня в Палаці студентів НТУ «ХПІ» відбувся святковий концерт, присвячений випуску магістрів Політеху. Цього року дипломи про закінчення НТУ «Харківський політехнічний інститут» отримали майже 2000 студентів-магістрів — громадян України та інших країн. Кожен четвертий випускник ХПІ отримав диплом з відзнакою.

З привітаннями до випускників, їхніх батьків і всіх гостей урочистої події звернувся ректор НТУ «ХПІ», доктор технічних наук, професор Євген Сокол: «Дорогі наші випускники, шановні викладачі, студенти! Сьогоднішній бал напередодні Нового року і Різдва, безумовно, надає цій святковій події ще більш важливе значення. Цього року ми випускаємо велику кількість наших магістрів — майже 2000 випускників Харківського Політеху сьогодні отримали дипломи. Дорогі студенти, ви зробили значний внесок в розвиток ХПІ — брали участь в студентських олімпіадах II туру, у Всеукраїнських олімпіадах, де зайняли тридцять три призових місця, зробили велику кількість наукових публікацій, і завоювали 66 призових місць у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт. Ви вселяєте впевненість в тому, що Політех готує хороших фахівців, які вже завтра будуть розвивати економіку України. Ми завжди чекаємо вас у стінах рідної альма-матер, двері ХПІ для вас відкриті! Безумовно, я бажаю всім вам здоров’я, щастя, удачі, успіхів, щоб кожен з вас підкорював нові вершини! Не бійтеся піднімати планку, не думайте, що це занадто високо. Ви — розумні й талановиті, тому завжди досягнете найвищих результатів. Щасливої ​​дороги!».

Після напутньої промови ректора відбулася церемонія вручення кращим студентам-магістрам — переможцям конкурсів, олімпіад, учасникам наукових конференцій, активістам наукового, культурного та громадського життя університету, «червоних» дипломів за участю ректора ХПІ Євгена Сокола і проректора з науково-педагогічної роботи вишу Руслана Мігущенка.

Для гостей святкового вечора була підготовлена ​​концертна програма. Творчі колективи Палацу студентів ХПІ подарували глядачам різноманітні танцювальні, вокальні, акробатичні номери та інші виступи.

Більше фото на сторінці прес-служби ХПІ в Facebook.