ХПІ запрошує на веб-квест «Харків — європейське місто»

Кафедра ділової іноземної мови та перекладу НТУ «ХПІ» запрошує старшокласників (8-11 клас) та вчителів на веб-квест «Харків — європейське місто». Це — можливість попрактикувати англійську мову, попрацювати в команді та поспілкуватися з носіями мови — американськими волонтерами Корпусу миру США в Україні. Для участі необхідно створити команду (не менше п’яти учнів і одного вчителя) і підготувати творчий проект за темою квесту.

Реєстрація команд — до 22 лютого за телефоном 0632805408 (Оксана Миколаївна). Захід відбудеться 28 лютого 2020 року. Місце: НТУ «ХПІ», корпус У2, аудиторія № 412 (4-й поверх), початок — 10:25. Участь безкоштовна!

Кожна команда повинна заздалегідь підготувати творчий проект-презентацію (бажано з відео- або фотоілюстраціями) за темою квесту: «Харків — європейське місто». Головне завдання — донести свою ідею. В процесі квесту, крім представлення проекту, на учасників чекає ряд завдань за участю native speakers (носіїв мови) — волонтерів Корпусу миру США в Україні.

Серед критеріїв оцінювання команд — грамотність англійської мови, яскравість подачі, злагодженість командної роботи, активність і результативність учасників на додаткових конкурсах. Кращі команди отримають почесні дипломи.

Координатор заходу: доцент кафедри ділової іноземної мови та перекладу Голікова Оксана Миколаївна, тел. 0632805408 (Viber, Telegram).

Довідка:

Корпус Миру США в Україні співпрацює з різними українськими міністерствами, в тому числі — Міністерством освіти і науки України. Цілі — сприяти кращому розумінню американців в українському суспільстві, і кращому розумінню українців серед американців.