Як отримати два магістерські дипломи українського та словацького вишів? Презентація програми в ХПІ

Студентів 3-4 курсів ХПІ запрошують на зустріч з представниками словацької Школи економіки та менеджменту в публічному адмініструванні в Братиславі (VŠEMvs). Мета — презентація магістерської програми «Інформаційні системи та технології в підприємництві». Вона реалізується спільно VŠEMvs і кафедрою програмної інженерії та інформаційних технологій управління НТУ «ХПІ». Учасники заходу зможуть поставити спікерам будь-які питання.

Дата — 16 березня 2020 р. Місце — ХПІ, Ректорський корпус, ауд. 28.

Початок о 13:00. Запрошуються всі охочі! Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/18jwLjedbhP9tHLlrdKboJLevtnSYVusl_AwnNwNYF5o/viewform?edit_requested=true

На зустрічі представники словацького вишу та ХПІ детально розкажуть про спільну магістерську програму «Інформаційні системи та технології в підприємництві». Зокрема, вона передбачає після закінчення навчання в магістратурі отримання відразу двох дипломів: НТУ «ХПІ» та VŠEMvs.

Нагадаємо, в березні 2019 року НТУ «ХПІ» підписав двосторонню угоду про співпрацю зі словацькою Вищою школою економіки та менеджменту в публічному адмініструванні м. Братислави (VŠEMvs).