У ХПІ — делегація з Магдебурга

Представники Магдебурзького університету Отто фон Геріке в складі делегації на чолі з ректором Єнсом Штракеляном (Jens Strackeljan) з 10 по 13 березня перебувають з візитом в НТУ «ХПІ». У програмі — читання курсу лекцій для студентів, а також підписання договорів про співпрацю.

Професори Мартін Вольтер (Martin Wolter) і Ульріке Штайнманн (Ulrike Steinmann) протягом трьох днів ознайомлять усіх бажаючих студентів з курсом лекцій на тему «Основи електричної енерготехніки і вимірювальних систем» (читається німецькою мовою). Місце проведення – Головний (Ректорський) корпус НТУ «ХПІ», 28 аудиторія.

Також, в рамках візиту 12.03.2020р. між Магдебурзьким університетом ім. Отто-фон Геріке та НТУ «ХПІ» буде підписаний договір про співпрацю та реалізацію програми «подвійних дипломів».

Подробиці — на сторінці освітнього центру «Німецький технічний факультет» в Facebook https://www.facebook.com/AusbildungChPI

Довідка:

Магдебурзький університет Отто фон Геріке вже більше 50-ти років співпрацює з різними кафедрами і факультетами ХПІ. Завдяки спільній роботі тільки за останні 15 років більше 50-ти студентів спеціальності «Комп’ютерна механіка» отримали стипендію Леонарда Ейлера і пройшли місячне стажування в Німеччині. Багато з них були запрошені до аспірантури німецьких університетів, захистили дисертації, і отримали престижну роботу на промислових підприємствах і в наукових установах Європи.