Конкурс на навчання і стажування в США на 2021-2022 рр. РЕЄСТРАЦІЯ

Програма академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні (Fulbright Ukraine) оголосила набір претендентів для участі в своїх програмах навчання та стажування в США у 2021-2022 рр. Прийом заявок та конкурсний відбір буде проходити в травні-червні 2020 року.

Зокрема, заявки приймаються на такі конкурси (Увага! У зв’язку з введенням карантину документи подаються онлайн):

Fulbright Graduate Student Program — стипендії на навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра (початок навчання / гранту — серпень-вересень 2021 року).

У конкурсі можуть взяти участь студенти старших курсів, випускники вишів. Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.

Заявки приймаються до 16 травня 2020 року.

Докладніше: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/19/student.html.

Fulbright Foreign Language Teaching Assistant (FLTA) Program на 2021-2022 академічний рік — стажування з викладання української мови (асистування американським викладачам) в університетах / коледжах США тривалістю дев’ять місяців.

У конкурсі можуть взяти участь викладачі-початківці та молоді фахівці у віці до 30 років, які спеціалізуються з лінгвістики, української літератури, перекладу, комунікації, журналістики, викладання англійської мови.

Заявки приймаються до 1 червня 2020 року.

Докладніше: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/20/FLTA.html


Довідка:

Програма імені Фулбрайта — програма академічних обмінів, створена з метою зміцнення культурно-академічних зв’язків між громадянами США та інших країн. Вона заснована в 1946 році колишнім сенатором від штату Арканзас США Джеймсом Вільямом Фулбрайтом (J. William Fulbright) і фінансується урядом США.

Newsletter_Student_FLTA_2019-20