Студент ХПІ виграв етап конкурсу «Молода людина року-2020»

У Харкові відбувся районний етап міського конкурсу «Молода людина року – 2020». Перше місце серед студентів вишів III-IV рівнів акредитації виборов студент Навчально-наукового інженерно-фізичного інституту НТУ «ХПІ» Володимир Хлудєєв, який отримав право брати участь у міському етапі змагання. Крім того, лауреатами фестивалю стали викладачі харківського Політеху і Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу НТУ «ХПІ».

Нагородження переможців проходило в адміністрації Київського району м.Харкова. Представники Харківського Політеху були відзначені в чотирьох категоріях:

  • 1 місце в номінації «Студенти (курсанти) вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації» — студент Навчально-наукового інженерно-фізичного інституту НТУ «ХПІ» Володимир Хлудєєв,
  • лауреат у номінації «Наукова діяльність» — доцент кафедри фізики НТУ «ХПІ», кандидат наук Ксенія Мінакова,
  • лауреат у номінації «Діяльність у невиробничій сфері» — викладач Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу НТУ «ХПІ» Катерина Старих,
  • лауреат у номінації «Діяльність у сфері виробництва, підприємництва» — викладач біології та екології Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу НТУ «ХПІ» Яна Завора.

Довідка:

Організатор заходу — Комітет у справах сім’ї, молоді та спорту Київського району Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Конкурс «Молода людина року» проводиться 20-й рік поспіль. Його мета — підтримка молоді Київського району, яка демонструє значні результати у навчанні, науковій, громадській та трудовій діяльності, а також у сферах мистецтва, культури і спорту. Переможцями та лауреатами стають учасники, які досягли висот у своїй сфері діяльності.

Конкурс проводився в десяти номінаціях: «Учні загальноосвітніх шкіл», «Учні професійних (професійно-технічних) закладів», «Студенти (курсанти) вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації», «Студенти (курсанти) вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура і мистецтво», «Фізична культура і спорт», «Діяльність у сфері виробництва, підприємництва», «Діяльність у невиробничій сфері», «Громадська діяльність».

Експертні ради в кожній номінації визначали одного переможця і двох лауреатів. Переможці районного етапу конкурсу візьмуть участь у міському етапі конкурсу.