еō Business Incubator у Харкові запрошує учасників! РЕЄСТРАЦІЯ

Інноваційний бізнес-інкубатор еō Business Incubator, який діє на базі НТУ «ХПІ», починає збір проектів на 5-й цикл. Тут учасникам-стартап групам допоможуть розвинути свої ідеї та залучити перші інвестиції.

Подати заявку на проект можна не лише з IT-напряму, а й в інших актуальних інноваційних галузях — в сфері фізики, хімії, матеріалознавства, біотехнологій, фармацевтики, фінансових технологій, та ін. Відбір проводитиметься на конкурсній основі. Для участі в інкубаторі будуть розглядатися не тільки «молодіжні стартапи», а й фундаментальні розробки українських університетів, науково-дослідних інститутів НАН України.

Дедлайн подачі заяв — 19 жовтня 2020 року, о 17:00 (GMT +3 Kyiv) за посиланням: http://bit.ly/apply_eo_batch5.

Учасники еō Business Incubator отримають доступ до:

  • спільноти інноваторів, підприємців з України та світу;
  • менторів з США, Великої Британії, Ізраїлю та України, які мають великий досвід у сфері підприємництва та інвестицій;
  • лекцій та воркшопів на різні необхідні для стартапів теми: від валідації ідеї до залучення інвестицій;
  • підтримку стартапа навіть після закінчення інкубатора.

еō Business Incubator — перша в Україні глобальна платформа, яка є частиною міжнародної стартап-екосистеми. Її мета — допомогти учасникам почати, розвинути і розширити свій бізнес на світовому ринку. В основі програми еō Business Incubator — інтенсивний чотиримісячний курс навчання, менторами проекту є експерти з США, Європи, Близького Сходу і України. Вони мають реальний досвід роботи в сфері бізнесу та комерціалізації ідей, тому учасники зможуть з ними консультуватися, спілкуватися, слухати лекції. В рамках проекту вчені, розробники, автори ідей зможуть протестувати свою бізнес-концепцію, перетворити її на стартап і презентувати себе і свій продукт венчурним фондам для отримання фінансування.

Більше інформації — на сторінці в Facebook та на сайті www.eo.in.ua.

З питаннями можна звертатися на ел. пошту: info@eo.in.ua

Довідка:

eō Business Incubator відкрився в Харкові 5 квітня 2019 року на базі НТУ «ХПІ». Мета — надання менторської підтримки не лише регіональним, а й загальноукраїнським стартапам, а також навчання технологіям їх просування і фінансування на вітчизняному та міжнародному ринках. Особливість eō Business Incubator в тому, що він є частиною міжнародної інноваційної екосистеми і націлений не тільки на «молодіжні стартапи» і IT (як більшість існуючих), але й на комерціалізацію фундаментальних і технологічних розробок університетів. eō Бізнес Інкубатори — частина Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Більше про відкриття eō Business Incubator за посиланням.