Політехніків запрошують на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт. РЕЄСТРАЦІЯ!

Студентів ХПІ запрошують на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук. Щоб стати учасником I туру конкурсу, потрібно заповнити заявку та подати свій проект з усіма необхідними матеріалами до 31 січня 2021 року. Роботи приймаються в Науково-дослідній частині НТУ «ХПІ».

Документи для заповнення, положення конкурсу, секції, спеціальності та базові виши для проведення конкурсів, вимоги до оформлення робіт можна знайти за посиланням: http://science.kpi.kharkov.ua/ogolosheno-vseukrainskiy-konkurs-st/ .

Консультацію з приводу участі можна отримати у Марценюк Світлани Василівни.

Контакти: Svitlana.Martseniuk@khpi.edu.ua, телефон 70-76-050, Науково-дослідна частина НТУ «ХПІ», 215 кімната.

Довідка:

Конкурс проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1457 від 24.11.2020р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей в 2020/2021 навчальному році» для виконання Державної програми щодо роботи з молоддю з метою пошуку обдарованих студентів і створення умов для їх творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах.

Матеріали на Конкурс подаються відповідно до «Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», яке затверджено наказом Міністерства освіти і науки України № 605 від 18.04.2017.