Студентський науковий конкурс з енергетичного машинобудування. Проміжні результати

НТУ «ХПІ» опублікував результати 1-го етапу II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук 2020/2021 навчального року зі спеціальності «Енергетичне машинобудування».

Галузева конкурсна комісія отримала 90 студентських наукових робіт з 18-ти вищих навчальних закладів України. Надіслані проекти було розглянуто і рецензовано. За результатами комісія сформувала рейтинговий список наукових робіт.

Автори кращих робіт отримають запрошення на Підсумкову науково-практичну конференцію, яка відбудеться в НТУ «ХПІ» 21 квітня 2021 року, для виступу з доповідями та захисту своїх робіт. За її результатами, відповідно до «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», будуть визначені переможці.

Детальна інформація про проведення 1-го етапу II туру Конкурсу — на сайті: http://web.kpi.kharkov.ua/diesel/rezultati-retsenzuvannya/

Програму підсумкової науково-практичної конференції з Конкурсу можна завантажити  за посиланням: http://web.kpi.kharkov.ua/diesel/wp-content/uploads/sites/105/2021/04/Programa_Energetychne_mashynobuduvannya_2021-2.pdf

Довідка:

Наказом Міністерства освіти і науки України №1457 від 24.11.2020 року Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» призначено базовим вищим навчальним закладом для проведення II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Енергетичне машинобудування».