Практика у Німеччині для студентів ХПІ

НТУ «ХПІ» уклав договір зі студентською рекрутинговою компанією Selfinvest. Угода передбачає організацію для студентів ХПІ стажувань за фахом, роботи під час канікул на підприємствах різних сфер діяльності в Німеччині. Учасниками можуть стати слухачі 3-6 курсів очної та заочної форм навчання, а також студенти молодших курсів.

Мета програми — інтеграція молоді в світовий освітній простір на основі закріплення теоретичних знань студентів та вивчення практичного досвіду ведення господарської діяльності у країнах з розвиненою економікою; оволодіння студентами передовими технологіями; отримання досвіду застосування сучасної техніки і отримання практичних навичок роботи з нею.

У договорі прописано:

— сприяння в організації програм за кордоном; організація відбору студентів; надання інформаційно-консультативних послуг; допомога в підготовці пакету необхідних документів; оформлення транспортних страхових документів;

— затвердження, в разі потреби, індивідуальних навчальних графіків і можливості дострокового складання сесії, та інше.

Зокрема, студентам 3-6 курсів (очної та заочної форм), які навчаються на технічних факультетах / інститутах ХПІ (енергетичного, механічного, інженерно-фізичного, IT напряму), а також в інституті економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу доступна практика на виробничих підприємствах на час літніх канікул.

Консультацію можна отримати в Центрі кар’єри НТУ «ХПІ»: http://career.kharkov.ua, career.ntu@gmail.com, соцмережі: https://www.facebook.com/careerntuKhpi, https://www.instagram.com/career_ntu