Бізнес-адміністрування англійською мовою в ХПІ. Вперше — бюджет!

Кафедра менеджменту та оподаткування НТУ «ХПІ» запрошує вступників на освітню програму «Бізнес-адміністрування (англійська мова навчання)» — єдину офіційну англомовну програму в Харкові. Абітурієнти в 2021 році матимуть шанс вступити на бюджетну форму навчання, яка буде доступна вперше. Підготовка повністю проходить англійською мовою, що згодом буде вказано у дипломі. Таким чином, студенти зможуть не лише отримати професійні навички і вивчити бізнес-англійську, а й розширити свої конкурентні переваги на міжнародному ринку праці.

«Це унікальна пропозиція для абітурієнтів, які навчаючись в українському університеті, зокрема, в Харківському Політеху, зможуть отримати управлінську освіту світового рівня, — розповіла керівник програми, доцент кафедри менеджменту та оподаткування Олена Прохоренко. — Посилення мовної підготовки викладачів і отримання ними відповідних сертифікатів (рівня В2 і вище) дозволило створити більше можливостей для майбутніх студентів. З цього року доступна не лише контрактна, а й бюджетна форма, а англійська мова навчання тепер вказується, як офіційна. Викладачі програми щороку беруть участь в міжнародних стажуваннях і тренінгах з підвищення якості освіти, Круглих столах з роботодавцями та можуть формувати актуальний контент дисциплін, використовувати найбільш сучасні технології та методи навчання».

Цьогорічна випускниця програми «Бізнес-адміністрування» Ганна Гайдук, яка працює менеджером з продажу в IТ-компанії, зазначила, що отримання ступеня бакалавра з бізнес-адміністрування розширює кар’єрні можливості та дозволяє фокусуватися не на галузі, а на управлінських функціях, бізнес-комунікаціях та інвестиційних рішеннях у бізнесі.

За словами завідувачки кафедри менеджменту та оподаткування НТУ «ХПІ» Наталії Краснокутської, вчитися англійською — не страшно, до того ж це дає багато переваг: «Це найкращий спосіб вивчити англійську, не відвідуючи додатково мовні курси. Студенти працюють з оригінальною якісною управлінською літературою, освоюють професійну термінологію, яка використовується в міжнародній бізнес спільноті. Крім того, хлопці та дівчата можуть брати участь у програмах студентської академічної мобільності — пройти навчання в європейських вишах і побувати у різних країнах. Таким чином, випускники матимуть набагато ширші можливості для працевлаштування».

Детальна інформація про програму та вступ: http://web.kpi.kharkov.ua/mto/how-to-apply/

Сторінки кафедри менеджменту та оподаткування НТУ «ХПІ» у соціальних мережах:
Facebook https://www.facebook.com/miontuKHPI/,
Instagram https://www.instagram.com/khpimanagement/