Спецсесія для вступників до магістратури! РЕЄСТРАЦІЯ!

З 27 липня по 5 серпня 2021 року в НТУ «ХПІ» буде проходити реєстрація (онлайн/офлайн формат) на спеціальну сесію Єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Подати документи можуть ті, хто вступає до магістратури на всі спеціальності денної та заочної форми навчання, крім 081 «Право» або 293 «Міжнародне право».

Спеціальна сесія ЄВІ відбудеться 11 вересня 2021 року, вартість участі — 540 грн. Зокрема, записатися можуть ті, хто хоче повторно скласти ЄВІ, або ті, хто не зареєструвався для участі в основній сесії.

Повний перелік документів, порядок реєстрації, адреси та електронні пошти реєстраційних комісій — за посиланням http://vstup.kpi.kharkov.ua/admission/zno-magistr/

Вступник до магістратури буде вважатися зареєстрованим після того, як отримає екзаменаційний лист та оплатить послугу. Кошти зараховуються на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти протягом трьох робочих днів.

Пункти тестування для спеціальної сесії ЄВІ будуть створені у всіх обласних центрах (крім Донецька і Луганська), а також у містах: Сєвєродонецьк і Слов’янськ.

Графік роботи пунктів реєстрації в НТУ «ХПІ»:

Пн.-пт.: 9:00 — 17:00, субота та неділя — вихідний.
Гаряча лінія для консультацій: + 38-096-779-68-79

Довідка:

Єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) та Єдиний вступний іспит (ЄВІ) — форми вступних випробувань для вступу до вишу і отримання ступеня магістра на основі отриманого ступеня освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).

ЄФВВ та ЄВІ проводять за технологією зовнішнього незалежного оцінювання. ЄФВВ передбачає виконання тесту з права і загальних навчальних правничих компетенцій (для вступників на спеціальності: 081 «Право» та 293 «Міжнародне право»).

ЄВІ — тестування з іноземної мови: англійської, німецької, французької або іспанської для вступників на всі інші спеціальності.