Голові Наглядової ради ХПІ Василю Хмельницькому — 55 років

Багатотисячний колектив Національного технічного університету «ХПІ» вітає з 55-річним ювілеєм голову Наглядової ради вишу, засновника холдингової компанії UFuture і фонду K.Fund Василя Івановича Хмельницького.

Шановний Василю Івановичу! Ваш внесок у розвиток НТУ «ХПІ» — величезний! Саме завдяки Вашій підтримці ми втілили в життя безліч амбіційних проектів і не перестаємо вдосконалювати один із провідних університетів України. За Вашої участі ми відкрили сучасний Центр із 3D-систем, який не має аналогів в Україні. А сьогодні — реалізуємо унікальну спільну освітню програму «Інноваційний кампус», завдяки якій талановиті студенти харківського Політеху отримують безкоштовний доступ до навчання найновішим IT технологіям. Дуже важливо, щоб обдарована молодь мала можливості для реалізації свого інтелектуального та творчого потенціалу. Дякуємо, що Ви їй у цьому допомагаєте.

НТУ «ХПІ» дуже цінує плідну співпрацю і щиру дружбу з Вами, адже сила розвитку України — в об’єднанні освіти, науки і бізнесу!

З Днем народження, Василю Івановичу! Міцного здоров’я, успіху у Вашій діяльності, підкорення нових вершин, авторитету у підлеглих і поваги у партнерів! Фінансового благополуччя та нових спільних проектів!