ХПІ запрошує на курси із проведення закупівель

25-29 жовтня 2021 року НТУ «ХПІ» спільно з 4TENDERS проведе підготовку до тестування уповноважених осіб. Програма навчання передбачає розгляд теоретичних і практичних питань проведення процедур закупівель із врахуванням останніх змін у Законі «Про публічні закупівлі», а також виконання практичних завдань на електронних площадках.

Учасниками курсу можуть стати уповноважені особи-початківці, члени тендерних комітетів, які бажають стати уповноваженими особами, передові уповноважені особи, та інші.

Місце проведення: коворкінг-центр НТУ «ХПІ» (м. Харків, вул. Кирпичова, 2).

Під час навчання учасники отримають знання, які можна одразу застосовувати на практиці, відповіді на усі свої запитання, пройдуть практичні заняття на електронних площадках, зокрема: prozorro.gov.uа, zakupki.prom.ua, e-tender тощо, розберуть процедуру закупівель та інше.

Після навчання слухачі курсу отримають подвійний сертифікат про проходження навчання від НТУ «ХПІ» та 4TENDERS, матеріали лекцій.

ПРОГРАМА навчання та всі подробиці про реєстрацію — на сайті: https://4tenders.org.ua/pidgotovka-do-testuvannya-upovnovazhenyh-osib-11-10-13-10-2021-r-m-harkiv/

Проведення занять у коворкінг-центрі відбуватиметься із дотриманням норм дистанції згідно рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) із впровадження заходів щодо запобігання поширенню COVID-19.