У стартап-центру «Spark» харківського Політеху — новий логотип

Оголошено переможців конкурсу на найкращий логотип стартап-центру «Spark» НТУ «ХПІ». Змагання тривало у листопаді-грудні 2021 року. Нагородження десяти авторів найкреативніших робіт відбулося на урочистому вечорі, присвяченому випуску магістрів харківського Політеху. Розробник найкращого логотипу — студент Навчально-наукового інституту комп’ютерного моделювання, прикладної фізики та математики НТУ «ХПІ» Данило Литвинчук.

Конкурс на найкращий логотип стартап-центру був організований новою командою стартап-центру. Загалом конкурсній комісії було представлено понад 100 креативних робіт. На думку організаторів, логотип-переможець найбільш містко відображає концепцію, місію та цілі стартап-центру ХПІ. Нагородження десяти авторів найкреативніших робіт відбулося на урочистому вечорі, присвяченому випуску магістрів харківського Політеху.

Результати конкурсу:

1 місце — студент НТУ «ХПІ» Данило Литвинчук;

2 місце — учениця 10 класу ХСШ №109 Олександра Мананчикова;

3 місце — завідувач кафедри фізики, електротехніки та електроенергетики УІПА Артем Чернюк.

Зазначимо, що з листопада 2021 року в Spark проходить реорганізація. З метою створення нових елементів корпоративної ідентифікації, а також залучення школярів, студентів, науковців, викладачів до прояву творчих здібностей та креативного мислення було проведено конкурс на новий логотип Центру.

Довідка:

Стартап-центр «Spark» НТУ «ХПІ» — перший та унікальний для Харкова майданчик, головним завданням якого є забезпечення підтримки інноваційним проектам від етапу створення до їх комерціалізації. Аудиторія «Spark» — молоді вчені, студенти та школярі, а головні спікери — інвестори, представники фондів, провідних консалтингових агентств, бізнесмени як України, так і США.

Нова команда стартап-центру ХПІ: СЕО — професор Наталія Шматько; СFО — Каміла Гасанова; відповідальна за комунікаційні зв’язки із зовнішньою та внутрішньою громадськістю Альона Глушко; відповідальна за організаційну роботу Марина Кармінська-Бєлоброва; відповідальний за економічне обґрунтування ефективності впровадження стартапів та розробку стратегічних напрямів розвитку Михайло Пантелєєв; відповідальна із залучення та роботи з іноземними студентами Наталія Рязанова-Хитровська; відповідальний за інформаційні технології Євген Строков; відповідальна за роботу з компаніями-партнерами, менторськими програмами та грантами Олена Гаращенко.