Новий сезон освітньо-стипендіальної програми зі стартапів. РЕЄСТРАЦІЯ

Харківських політехніків запрошують взяти участь у новому сезоні проєкту CIG R&D Lab від Chernovetskyi Investment Group (CIG). У межах освітньо-стипендіальної програми студенти, аспіранти та молоді вчені ХПІ зможуть отримати експертну та фінансову підтримку для розвитку своїх стартапів протягом 2022/2023 навчального року.

Подати на розгляд свою ідею, бізнес-проєкт чи винахід можна до 13 листопада 2022 року за посиланням: https://bit.ly/3SMkE5V

Команди, які потраплять у сезон за результатами попереднього відбору, весь навчальний рік працюватимуть з менторами та фахівцями CIG, щоб реалізувати свої унікальні ідеї, розробити продукт і почати його комерціалізувати.

Освітньо-стипендіальна програма CIG R&D Lab включає такі етапи:

  • І етап — подання заявок (посилання вище);
  • ІІ етап — презентація відібраних проєктів експертному журі, до складу якого увійдуть представники ХПІ та CIG. За підсумками виступів буде визначено команди-стипендіати. Протягом року вони мають працювати над розвитком своїх стартапів.
  • ІІІ етап — визначення команди-переможця, яка отримає фінансування на розвиток свого проєкту.

Додаткову інформацію та консультацію можна отримати від куратора програми від НТУ «ХПІ» Руслана Вікторовича Кривобока: тел. 057-707-61-36, 099-620-15-78.

Довідка:

Проєкт CIG R&D Lab реалізується у межах меморандуму між НТУ «ХПІ» та CIG, що підписаний у серпні 2018 року.

За підсумками першого сезону освітньо-стипендіальної програми CIG R&D Lab від Chernovetskyi Investment Group (CIG) переможцями від НТУ «ХПІ» стали такі стартап-проекти такі, як «Інноваційний проект: розробка технології виробництва люмінесцентної тротуарної плитки» та «Реконструкція та модернізація теплоенергетичного сектору». Лідери другого сезону — чат-бот психолог із штучним інтелектом «Elomia» та проект «Space Ceramic» — технологія виробництва елітної лицьової цегли та керамічної черепиці з декоративним металевим покриттям. Переможці третього сезону — бездротова технологія передачі енергії на великі відстані з малими втратами «WeLight» та генератор озону для знезараження поверхонь та об’єктів «Opty team». Серед кращих четвертого сезону: TER-SAS — розробка, яка вирішує проблему з утилізацією стоків, що містять сульфатну кислоту; Pretty Ukraine — мобільний додаток для дітей про історію України з елементами гейміфікації; HuGP — технологія, яка допоможе перейти з неекологічних полімерних пакувальних матеріалів на екологічно безпечні.

Chernovetskyi Investment Group (CIG) — одна з найбільших інвестиційних компаній на ринку СНД, була заснована у 2013 році. Докладніше: http://cig.vc/