Понад тисяча абітурієнтів приєдналася до Дня відкритих дверей ХПІ

НТУ «Харківський політехнічний інститут» організував онлайн День відкритих дверей. Прямий ефір відбувся у Telegram-чаті, до якого підключилася понад тисяча абітурієнтів з різних областей України, з-за кордону. Вони змогли дізнатися актуальну інформацію про вступну кампанію 2023-го року та лайфхаки, які допоможуть при вступі до університету. Також учасники Дня відкритих дверей ХПІ познайомилися з унікальними можливостями, напрямами та спеціальностями інститутів харківського Політеху, отримали відповіді на питання, що їх хвилююті. Крім того, учасники перевірили свої знання у Kahoot-вікторині.

Захід відкрив ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Сокол, який презентував університет, а також відповів на запитання абітурієнтів. Зі свого боку відповідальний секретар приймальної комісії вишу Сергій Петров розповів перші новини про вступну кампанію 2023 року та Національний мультипредметний тест, познайомив із лайфхаками, які допоможуть абітурієнтам при вступі. Він також розповів про підготовчі курси ХПІ, де з абітурієнтами проводяться заняття з математики, фізики, хімії, англійської мови, історії України, біології, української мови та літератури, географії. Наступним етапом Дня відкритих дверей стала Kahoot-вікторина, за допомогою якої учасники змогли дізнатися більше про напрями, спеціальності Навчально-наукових інститутів НТУ «ХПІ» та інші цікаві факти про навчання у ХПІ. За підсумками було визначено переможців.

Для тих, хто не зміг взяти участь у Дні відкритих дверей, є можливість переглянути запис прямого ефіру івента.

Пряме посилання на запис програми: https://t.me/c/1597254826/12210

Якщо ви хочете пройти вікторину, то приєднуйтесь до Telegram-чату https://t.me/+L2Hxox1rkSpjYjM6. Тут також можна переглянути запис прямого ефіру Дня відкритих дверей.

Довідка:

День відкритих дверей НТУ «ХПІ» відбувся 27 листопада 2022 року.