ХПІ організує міжнародний конгрес з IT технологій

НТУ «Харківський політехнічний інститут» запрошує вчених на V Міжнародний конгрес із взаємодії людини та комп’ютера, оптимізації та роботизованих застосунків (HORA 2023). Захід відбудеться 8-10 червня 2023 року у Стамбулі, Туреччина. Мова конгресу — англійська чи турецька. Подати статті до участі можна до 20 травня. Співорганізатор — Токатський університет Газіосманпаша (Туреччина).

Мета конгресу — об’єднання вчених, експертів, викладачів, неурядових організацій та представників приватного сектору для обміну та обговорення теоретичних та практичних знань з представленої тематики. Окрім презентацій актуальних наукових статей у галузі взаємодії людини з комп’ютером, оптимізації та робототехніки, конгрес стане мультидисциплінарною платформою для обговорення важливих питань у сфері інженерії.

Основні теми:

  • Human-Computer Interaction (Взаємодія людини з комп’ютером),
  • Machine Learning (Машинне навчання),
  • Intelligent Control Systems and Optimization (Інтелектуальні системи управління та оптимізації),
  • Robotics, Mechatronics and Automation (Робототехніка, мехатроніка та автоматизація),
  • Signal Processing (Обробка сигналів),
  • Data Mining (Інтелектуальний аналіз даних).

Крайній термін подання статей — 20 травня 2023 року, для реєстрації — 1 червня.

Докладніше: https://www.horacongress.com/

Контакти: hora.congress@gmail.com +90 507 763 34 60

Усі представлені роботи пройдуть подвійне анонімне рецензування та оцінюватимуться на оригінальність, зміст дослідження, достовірність, відповідність конференції та читабельність.

Довідка:

Організатори 5th International Congress on Human Computer Interaction, Optimization and Robotic Applications (HORA 2023): Навчально-науковий інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (Україна) та Токатський університет Газіосманпаша (Туреччина). Технічна підтримка HORA 2023 забезпечуватиметься IEEE Turkey Section.