«Light by People» у ХПІ: Про героїв-енергетиків та українську енергосистему майбутнього

Навчально-науковий інститут енергетики, електроніки та електромеханіки НТУ «ХПІ» запрошує школярів, батьків та всіх охочих на онлайн-захід, присвячений Дню світла. Зустріч відбудеться 19 травня 2023 року, початок о 16:00 у Telegram.

У програмі — спілкування з експертами енергетичної галузі України. Учасники дізнаються: як українські енергетики зберігають надійну роботу енергосистеми у військових умовах; якою бачать експерти електроенергетичну систему України в майбутньому; чому зараз важливо вступати на електроенергетичні спеціальності, а також якими знаннями та навичками мають володіти випускники університету, щоб отримати роботу зі спеціальності та швидке кар’єрне зростання.

Приєднуйтесь https://t.me/vstup2023_eee_khpi

Спікерами зустрічі будуть:

  • Олексій Іванович Ганус — технічний директор АТ «Харківобленерго»,
  • Олексій Іванович Магда — член Національної Комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП),
  • Андрій Володимирович Холод — головний інженер у ТОВ «Миренергоком»,
  • Роман Сергійович Томашевський — директор Навчально-наукового інституту енергетики, електроніки та електромеханіки НТУ «ХПІ».

«Для України світло також стало символом надії та незламності, — кажуть організатори. — Завдяки силам оборони України та ефективній роботі енергетиків під час повномасштабного вторгнення українська енергетична система встояла та й далі працює. Енергетику відбудують політехніки! Ми чекаємо на вас!».

Довідка:

Міжнародний день світла відзначають 16 травня. Він покликаний підкреслити роль світла в науці, культурі та мистецтві, освіті та сталому розвитку, а також у таких галузях, як медицина, комунікація та енергетика.