У Харкові пройде регіональний турнір з фінансової грамотності. РЕЄСТРАЦІЯ

Студентів та викладачів НТУ «ХПІ» запрошують взяти участь у Відкритому регіональному турнірі з фінансової грамотності на Кубок голови Харківської обласної державної адміністрації. Захід відбудеться 6 листопада 2017 року та пройде у Харківській області вперше.

Мета турніру — створення основ для підвищення фінансової грамотності учнівської та студентської молоді як необхідної умови підвищення рівня і якості життя.

Організатори: Харківський банківський союз, Харківського університетського консорціуму, Харківського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» за підтримки ХОДА.

У турнірі з фінансової грамотності  можуть взяти участь команди від 6 до 9 учасників. Команду очолює капітан, який є її офіційним представником. Команди мають вчасно оформити заявки на участь у турнірі. Реєстрація команди проводиться капітаном шляхом заповнення електронної форми заявки. Реєстрація триває до 3 листопаду 2017 року до 12.00 включно.

Турнір проводиться в три етапи. Переможці третього етапу отримують індивідуальні сертифікат участі, грошову винагороду та Кубок переможця. Команди, які посіли ІІ і ІІІ місці отримують індивідуальні сертифікати та пам’ятні призи від організаторів. Учасники команд, які не вийшли до другого і третього етапів турніру отримають сертифікати.

Більш докладно про проведення турніру можна ознайомитися на сайті.