Науковий квест STEMcamp school. ФОТОРЕПОРТАЖ

Шостий день проекту STEMcamp school НТУ «ХПІ» був присвячений науковому квесту. Так, 18 команд літнього табору виконували різноманітні завдання з хімії, фізики, екології, економіки, інших предметів. Серед конкурсів — розгадати економічний кросворд, розсортувати сміття, відгадати хімічні формули, поміряти pH води, вивчити маркування полімерних продуктів, багато іншого.

«Весело і пізнавально» — девіз літньої школи STEMcamp school. Квест — це можливість подивитися на об’єкти і предмети вивчення під іншим кутом. Це — вправи для мозку не тільки для школярів, але й викладачів. Завдання повинні бути цікавими, незвичайними і при цьому не виходити за рамки програми навчання», — розповідають організатори школи.

Діти переміщувалися по різним кафедрам, корпусам, аудиторіям в Політеху, розгадували завдання. Одна з локацій була особливою — школярі робили креативні фотографії, використовуючи різноманітні костюми та реквізити. За результатами змагання команди отримали звання: за найцікавішу назву, спортивне орієнтування по ХПІ, найшвидше виконання завдань (для кожного з предметів), креативне фото, та інші.

Організували квест і надали локації кафедри ХПІ: органічного синтезу і нанотехнологій, хімічної техніки та промислової екології, технології пластичних мас і біологічно активних полімерів, технології жирів та продуктів бродіння, організації виробництва і управління персоналом, менеджменту та оподаткування, а також коворкінги вишу — Арсенал ідей Україна / Простір ідей: Science&Museums, і Scientific Underground (Науковий адреграунд).

Закриття STEMcamp school відбудеться 15 червня, початок о 10.00 на території ХПІ. Учасники представлять свої проекти.

Більше фото — на сторінці прес-служби НТУ «ХПІ» у Facebook.